4 évszak = 4 fajta élmény a Mátrában

ebben partnered az Au Naturel vendégházak

1 éjszaka (normál)

Per fő per éj, alapár ellátás nélkül, Adó 18%, Ifa 500 Forint/éj.

5 500 Ft

2 éjszaka (két ágyas szobában)

Per fő per éj ára, étkezés ára 1 500 Ft/fő, Adó 18%, Ifa 500 Forint/éj.

5 000 Ft

5 éjszaka (variálható ágyszámmal)

Per fő per éj ára, étkezés ára 1 500 Ft/fő, Adó 18%, Ifa 500 Forint/éj.

Akadálymentes és szenior turista kedvezmény igényelhető 20% erejéig. 

20 000 Ft

7 éjszaka (bármely típusú szobában)

Per fő per éj ára, étkezés ára 1 500 Ft/fő, Adó 18%, Ifa 500 Forint/éj.

Akadálymentes és szenior turista kedvezmény igényelhető 30% erejéig.

25 000 Ft

Hosszabb tartózkodás

Elkötelezettek vagyok a rehabilitáció, a hatékony gyógyulás és a prevenció iránt. Hosszabb távú tartózkodás idejére specális ajánlataink várnak, amely egészségpéntáron keresztül is igénybe vehető.

megegyezés alapján

Szenior turizmus kedvezmény

Szenior turisták számára folyamatos kedvezményekkel és akciókkal rendelkezünk. Több éve sikeres programunk a Páratlan Páros utazás, amelynek keretében tematikával egybekötött családi nyaralásra hívjuk a nagyszűlüket az unokákkal. Az akciók a Facebook oldalunkon kerülnek meghirdetésre

akciók

eHealth, digitális turizmus

Az Au Naturel vendégházak mindig kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a vendégeink és a pihenni vágyók a legfrissebb digitális szolgáltatásokat érhessék el. A Matra Resort Szenior üdülőhely és idősek otthonai intézménnyel több eHealth csomag fejlesztésében vesz részt, amely a vendégeink számára is minimális térítés ellenében érhetők el. 

konzultáció

Akadálymentes turizmus iránti elkötelezettség

A magyarországi szálláshely szolgáltatók közül elsőként a parádsasvári Au Naturel vendégházak a Matra Resort-tal közösen szerezte meg az Európai Unió szakmai testülete által kibocsátott szolgáltatói védjegyet és tanúsítványt. (Pantou, Europeforall) Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja több fejlesztésünk kapcsán kiemelkedő partnerünkké vált, aki segítségével egyre több akadálymentes turistát, kísérőt és paraolimpikont láthatunk vendégül. 

előfoglalással